Akıllı Işıkla Oyun Seviyenizi Yükseltmenin Yolları

Akıllı Işıkla Oyun Seviyenizi Yükseltmenin Yolları
1. Doğru Işığı Bulun

Oyun alanınız ev ofisi gibi işlevsel bir oda olarak ikiye katlanıyorsa, odayı parlak ve işlevsel bir çalışma alanından heyecan verici bir istasyonuna dönüştürebilecek bir ışığın olması güzel. Eldeki göreve göre açıp kapatabileceğiniz, odanın etrafına yerleştirilmiş daha küçük ışıklar kullanın: daha odaklanmış bir görev için parlaklığı artırmak için daha fazla ışık ve rahatlamanıza veya bir sonraki maceranızın tonunu ayarlamanıza yardımcı olacak daha az ışık kullanın.

2. Süslemek İçin Renkli Akıllı Işık Kullanın

Akıllı ışıklar, herhangi bir odaya beklenmedik bir hava katmak için neredeyse sonsuz renk arasından seçim yapmanızı sağlar. Işıklarınızın yerleşiminde yaratıcı olun ve boyayı tamamen atlayın, bunun yerine duvarla yıkayın. Taktik, özellikle kiralık mülkler gibi duvarları boyayamadıkları evlerde yaşayan insanlar için kullanışlıdır.

3. Şerit Işığı Çevreye Kurun

Kendinden yapışkanlı esnek bir şerit ışığı masanın kenarına veya bilgisayar ekranınızın çevresine kurun ve ince ama etkileyici bir deneyim elde edin. Oyun oynamadığınız zamanlarda, mükemmel havayı ayarlamak için şerit ışığı istediğiniz renkte ayarlayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.